Γενικά

Η Μασσαλία είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Γαλλίας και το ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της Ευρώπης. Αποτελεί ένα διάσημο κέντρο πολιτισμού και τεχνών και διαθέτει πολλές γκαλερί, μουσεία και θέατρα. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλά σημαντικά πρόσωπα της ιστορίας και των τεχνών γεννήθηκαν και έδρασαν εκεί.

Καθώς η Μασσαλία είναι η παλαιότερη πόλη της Γαλλίας και έχει αλλάξει πολλούς κατακτητές ανά τα χρόνια, οι οποίοι έχουν αφήσει τα σημάδια τους. Ως αποτέλεσμα, η πόλη παρουσιάζει ποικιλομορφία αρχιτεκτονικής και συνοικιών που δένουν όμορφα με τα αξιοθέατά της και τους κήπους της. Ίσως το πιο αξιοθαύμαστο μνημείο της πόλης είναι η Όπερα της Μασσαλίας του 18ου αιώνα, βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και μπορεί κανείς να απολαύσει κάποιες από τις διάσημες όπερες.

Διαθέσιμε ημερομηνίες

Εκδηλώστε ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο πακέτο. Η εταιρεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

Πώς Κάνω Κράτηση

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος γίνεται είτε ηλεκτρονικά είτε μέσω τηλεφώνου και η διαδικασία είναι εύκολη και διαρκεί ελάχιστα.

Για να κάνετε εκδήλωση ενδιαφέροντος ηλεκτρονικά διαλέξτε την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει, πατήστε ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ και συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα. Αμέσως θα σας αποσταλεί email με την επιβεβαίωση της εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το συγκεκριμένο πακέτο. Άμεσα θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας εκπρόσωπός μας για να γίνει η τελική επιβεβαίωση του πακέτου.

Διαμονή

To Odalys City Marseille Canebière βρίσκεται στο κέντρο της Μασσαλίας. Το κατάλυμα απέχει μόλις 700 μ. από το λιμάνι Marseille Vieux και 850 μ. από το σταθμό του τρένου Saint-Charles. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης και δωρεάν Wi-Fi. Μπροστά από το κατάλυμα υπάρχει στάση του τραμ, ενώ σε απόσταση 50 μ. βρίσκεται ο διάσημος δρόμος Canebière's famous street. Η παραλία απέχει περίπου 3 χλμ.

Τι περιλαμβάνεται

Το Ταξιδιωτικό Πακέτο Περιλαμβάνει:

Αεροπορικά εισιτήρια
Φόροι Αεροδρομίου και Καυσίμων
Μία χειραποσκευή διαστάσεων 56x45x25 cm
Διαμονή
Υποστήριξη και οργάνωση του ταξιδιού σας από το γραφείο μας
Οι τιμές που αναγράφονται είναι ανά άτομο, με ελάχιστη συμμετοχή 2 ατόμων
Επιβάρυνση μονόκλινου δωματίου συν 40%

Το Ταξιδιωτικό Πακέτο Δεν Περιλαμβάνει:

Δημοτικός Φόρος της Μασσαλίας 1€ ανά άτομο ανά διανυκτέρευση
Μεταφορά από και προς τα Αεροδρόμια και Ξενοδοχεία
Προσωπικά έξοδα και είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους, Ξεναγήσεις
Επιπλέον αποσκευές. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες
Προαιρετική ταξιδιωτική ασφάλιση αξίας 20€
Οτιδήποτε δεν αναφέρετε στα ανωτέρω

Τρόποι Πληρωμής

Μετά την πραγματοποίηση της κράτησης και την επικοινωνία ενός εκπροσώπου του πρακτορείου μας μαζί σας, μπορείτε να κάνετε την εξόφληση ή την καταβολή προκαταβολής (ανάλογα το πακέτο) με έναν από του παρακάτω τρόπους

Κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς
Πληρωμή μετρητών με επίσκεψη στα γραφεία του πρακτορείου μας
Online πληρωμή με οποιαδήποτε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα (δεν χρειάζεται να έρθετε στα γραφεία μας, γίνεται ηλεκτρονικά)

Πολιτική Ακύρωσης

Για να επιτύχει το πρακτορείο μας αυτές τις ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, σε περίπτωση μίας νέας κράτησης προβαίνουμε στην προπληρωμή για εσάς του ξενοδοχείου και των αεροπορικών εισιτηρίων. Γι αυτόν τον λόγο δεν γίνεται να ακυρωθεί η κράτησή σας μετά την τηλεφωνική επιβεβαίωση από τον εκπρόσωπό μας. Ιδιαίτερα το ποσό της ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ δεν δύναται να επιστραφεί. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να ακυρωθεί και να επιστραφεί μέρος του ποσού από το ξενοδοχείο που όμως εξαρτάται αποκλειστικά από την πολιτική του εκάστοτε ξενοδοχείου