Γενικά

Η Κοπεγχάγη είναι η πρωτεύουσα της Δανίας και ένα από τα κυριότερα οικονομικά κέντρα της Ευρώπης. Το όνομά της σημαίνει «λιμάνι των εμπόρων» και αποτελεί αναφορά στην εγκαθίδρυση της πόλης τον 10ο αιώνα ως χωριό ψαράδων. Η μεσαιωνική της αίγλη και η σκανδιναβική της ομορφιά παραμένουν ως σήμερα με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική της. Καθεμία από τις περιοχές της έχει το προσωπικό της χαρακτήρα και αντιπροσωπεύει μία διαφορετική περίοδο της ιστορίας.

Η Κοπεγχάγη, επίσης, διαθέτει πληθώρα πάρκων και ποδηλατοδρόμων που θα μαγέψουν κάθε λάτρη της φύσης αλλά και μαγευτικά και μεγαλοπρεπή ανάκτορα και κάστρα που θα σας ταξιδέψουν σε άλλες εποχές. Το πιο εντυπωσιακό είναι το κάστρο Rosenborg του 17ου αιώνα που άνηκε στο βασιλιά Christian IV αλλά και τα ανάκτορα Christianborg, τα οποία σήμερα φιλοξενούν τη Δανέζικη Βουλή. Περπατήστε στα στενά σοκάκια των παραμυθιών του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν και δείτε από κοντά τη θαλάσσια ηρωίδα του, την Μικρή Γοργόνα.

Διαθέσιμε ημερομηνίες

Εκδηλώστε ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο πακέτο. Η εταιρεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

Πώς Κάνω Κράτηση

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος γίνεται είτε ηλεκτρονικά είτε μέσω τηλεφώνου και η διαδικασία είναι εύκολη και διαρκεί ελάχιστα.

Για να κάνετε εκδήλωση ενδιαφέροντος ηλεκτρονικά διαλέξτε την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει, πατήστε ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ και συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα. Αμέσως θα σας αποσταλεί email με την επιβεβαίωση της εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το συγκεκριμένο πακέτο. Άμεσα θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας εκπρόσωπός μας για να γίνει η τελική επιβεβαίωση του πακέτου.

Διαμονή

Το Wakeup Copenhagen - Bernstorffsgade βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στο κέντρο της Κοπεγχάγης και προσφέρει δωρεάν WiFi. Το κατάλυμα διαθέτει μπαρ και απέχει 600 μ. από τους Κήπους Tivoli. Τα δωμάτια περιλαμβάνουν δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Η Βασιλική Βιβλιοθήκη της Δανίας απέχει 1,1 χλμ. από το Wakeup Copenhagen - Bernstorffsgade.

Τι περιλαμβάνεται

Το Ταξιδιωτικό Πακέτο Περιλαμβάνει:

Αεροπορικά εισιτήρια
Φόροι Αεροδρομίου και Καυσίμων
Μία χειραποσκευή διαστάσεων 56x45x25 cm
Διαμονή
Υποστήριξη και οργάνωση του ταξιδιού σας από το γραφείο μας
Οι τιμές που αναγράφονται είναι ανά άτομο, με ελάχιστη συμμετοχή 2 ατόμων
Επιβάρυνση μονόκλινου δωματίου συν 40%

Το Ταξιδιωτικό Πακέτο Δεν Περιλαμβάνει:

Μεταφορά από και προς τα Αεροδρόμια και Ξενοδοχεία
Προσωπικά έξοδα και είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους, Ξεναγήσεις
Επιπλέον αποσκευές. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες
Προαιρετική ταξιδιωτική ασφάλιση αξίας 20€
Οτιδήποτε δεν αναφέρετε στα ανωτέρω

Τρόποι Πληρωμής

Μετά την πραγματοποίηση της κράτησης και την επικοινωνία ενός εκπροσώπου του πρακτορείου μας μαζί σας, μπορείτε να κάνετε την εξόφληση ή την καταβολή προκαταβολής (ανάλογα το πακέτο) με έναν από του παρακάτω τρόπους

Κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς
Πληρωμή μετρητών με επίσκεψη στα γραφεία του πρακτορείου μας
Online πληρωμή με οποιαδήποτε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα (δεν χρειάζεται να έρθετε στα γραφεία μας, γίνεται ηλεκτρονικά)

Πολιτική Ακύρωσης

Για να επιτύχει το πρακτορείο μας αυτές τις ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, σε περίπτωση μίας νέας κράτησης προβαίνουμε στην προπληρωμή για εσάς του ξενοδοχείου και των αεροπορικών εισιτηρίων. Γι αυτόν τον λόγο δεν γίνεται να ακυρωθεί η κράτησή σας μετά την τηλεφωνική επιβεβαίωση από τον εκπρόσωπό μας. Ιδιαίτερα το ποσό της ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ δεν δύναται να επιστραφεί. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να ακυρωθεί και να επιστραφεί μέρος του ποσού από το ξενοδοχείο που όμως εξαρτάται αποκλειστικά από την πολιτική του εκάστοτε ξενοδοχείου