Συνδυασμός Πτήσεων

Αναχώρηση από Αθήνα 10:10 (τοπική ώρα) και άφιξη Βιέννη 11:35 (τοπική ώρα)

Επιστρόφή από Βιέννη 17:30 (τοπική ώρα) και άφιξη Αθήνα 20:40 (τοπική ώρα)

Τιμή ανά άτομο 282

Επιλεγμένη Πτήση Ακολούθως επιλέξτε ξενοδοχείο από το μενού

Αναχώρηση από Αθήνα 06:40 (τοπική ώρα) και άφιξη Βιέννη 07:55 (τοπική ώρα)

Επιστρόφή από Βιέννη 17:30 (τοπική ώρα) και άφιξη Αθήνα 20:40 (τοπική ώρα)

Τιμή ανά άτομο 341

Επιλογή

Αναχώρηση από Αθήνα 10:10 (τοπική ώρα) και άφιξη Βιέννη 11:35 (τοπική ώρα)

Επιστρόφή από Βιέννη 21:40 (τοπική ώρα) και άφιξη Αθήνα 00:45 (τοπική ώρα)

Τιμή ανά άτομο 365

Επιλογή

Αναχώρηση από Αθήνα 06:40 (τοπική ώρα) και άφιξη Βιέννη 07:55 (τοπική ώρα)

Επιστρόφή από Βιέννη 21:40 (τοπική ώρα) και άφιξη Αθήνα 00:45 (τοπική ώρα)

Τιμή ανά άτομο 424

Επιλογή

Επιλογή ξενοδοχείου

Austria Trend Theresianum 3*

Το ξενοδοχείο Austrian Trend Theresianum ανήκει στην γνωστή αλυσίδα Austria Trend και βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία 15 λεπτά με τα πόδια από το ανάκτορο Belvedere. Τα δωμάτια περιλαμβάνουν ιδιωτικό μπάνιο, κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση και όλα τα σύγχρονα κομφόρ.

Τιμή ανά άτομο

Επιλεγμένο Ξενοδοχείο Για ολοκλήρωση πατήστε εκδήλωση ενδιαφέροντος από το μενού

Γενικά

Συνοπτική Περιγραφή Πακέτου:

Στην τιμή Περιλαμβάνεται:

Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ – ΒΙΕΝΝΗ- ΑΘΗΝΑ

Διαμονή

Ταξιδιωτική υποστήριξη του γραφείου μας (πραγματοποίηση check in, χάρτες, ταξιδιωτικούς οδηγούς, δυνατότητα έκδοσης εισιτηρίων για μουσεία, 24 ώρη εξυπηρέτηση)

Οι τιμές αναπροσαρμόζονται ανά 30 ώρες βάσει διαθεσιμότητας

Οι τιμές που αναγράφονται είναι ανά άτομο, με ελάχιστη συμμετοχή 2 ατόμων

Επιβάρυνση μονόκλινου δωματίου συν 40%

Διαθέσιμε ημερομηνίες

Εκδηλώστε ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο πακέτο (μην ξεχάσετε να έχετε επιλέξει την πτήση που σας ενδιαφέρει).Η εταιρεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών

Πώς Κάνω Κράτηση

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος γίνεται είτε ηλεκτρονικά είτε μέσω τηλεφώνου και η διαδικασία είναι εύκολη και διαρκεί ελάχιστα.

Για να πραγματοποιήσετε εκδήλωση ενδιαφέροντος ηλεκτρονικά ακολουθήστε τα εξής βήματα. Αρχικά από το αριστερό μενού πατήστε ΠΤΗΣΕΙΣ και διαλέξτε την πτήση που σας ενδιαφέρει. Ακολούθως διαλέξτε το ΚΡΑΤΗΣΗ ΠΑΚΕΤΟΥ (τελευταία επιλογή από το αριστερό μενού) και πατήστε ΚΡΑΤΗΣΗ. Τέλος διαλέξτε την ημερομηνία έναρξης του πακέτου και συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα. Αμέσως θα σας αποσταλεί email με την επιβεβαίωση της εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το συγκεκριμένο πακέτο. Άμεσα θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας εκπρόσωπός μας για να γίνει η τελική επιβεβαίωση του πακέτου.

Διαμονή

Το Austria Trend Hotel beim Theresianum Wien βρίσκεται σε απόσταση μόλις 10 λεπτών με τα πόδια από το Ανάκτορο Belvedere και 5 λεπτών με τα πόδια από τον Κεντρικό Σταθμό της Βιέννης. Παρέχεται δωρεάν Wi-Fi, ενώ το καλοκαίρι μπορείτε να απολαύσετε πρωινό στη βεράντα του κήπου.

Όλα τα δωμάτια στο Theresianum Wien Austria Trend Hotel περιλαμβάνουν καλωδιακή τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ατομικά ρυθμιζόμενο κλιματισμό, θερμαινόμενο δάπεδο, μίνι μπαρ, επιφάνεια εργασίας και μπάνιο.

Από το σταθμό Hauptbahnhof του υπόγειου σιδηρόδρομου κάτω από το σιδηροδρομικό σταθμό, μπορείτε να επισκεφθείτε τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου στο κέντρο της πόλης, σε 5 μόλις λεπτά.Άλλα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία:

Viennart Hotel
Savoy Hotel
Doppio Hotel

Τι περιλαμβάνεται

Το Ταξιδιωτικό Πακέτο Περιλαμβάνει:

Αεροπορικά εισιτήρια
Φόροι Αεροδρομίου και Καυσίμων
Μία χειραποσκευή διαστάσεων 50χ40χ20 cm
Διαμονή
Ταξιδιωτική υποστήριξη του γραφείου μας (πραγματοποίηση check in, χάρτες, ταξιδιωτικούς οδηγούς, δυνατότητα έκδοσης εισιτηρίων για μουσεία, 24 ώρη εξυπηρέτηση)

Το Ταξιδιωτικό Πακέτο Δεν Περιλαμβάνει:

Μεταφορά από και προς τα Αεροδρόμια και Ξενοδοχεία
Προσωπικά έξοδα και είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους, Ξεναγήσεις
Επιπλέον αποσκευές. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες
Προαιρετική ταξιδιωτική ασφάλιση αξίας 20€
Οτιδήποτε δεν αναφέρετε στα ανωτέρω

Τρόποι Πληρωμής

Μετά την πραγματοποίηση της εκδήλωσης ενδιαφέροντος και την επικοινωνία ενός εκπροσώπου του πρακτορείου μας μαζί σας, μπορείτε να κάνετε την εξόφληση ή την καταβολή προκαταβολής (ανάλογα το πακέτο) με έναν από του παρακάτω τρόπους

Κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς
Πληρωμή μετρητών με επίσκεψη στα γραφεία του πρακτορείου μας
Online πληρωμή με οποιαδήποτε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα (δεν χρειάζεται να έρθετε στα γραφεία μας, γίνεται ηλεκτρονικά)

Πολιτική Ακύρωσης

Για να επιτύχει το πρακτορείο μας αυτές τις ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, σε περίπτωση μίας νέας κράτησης προβαίνουμε στην προπληρωμή για εσάς του ξενοδοχείου και των αεροπορικών εισιτηρίων. Γι αυτόν τον λόγο δεν γίνεται να ακυρωθεί η κράτησή σας μετά την τηλεφωνική επιβεβαίωση από τον εκπρόσωπό μας. Ιδιαίτερα το ποσό της ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ δεν δύναται να επιστραφεί. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να ακυρωθεί και να επιστραφεί μέρος του ποσού από το ξενοδοχείο που όμως εξαρτάται αποκλειστικά από την πολιτική του εκάστοτε ξενοδοχείου