Συνδυασμός Πτήσεων

Αναχώρηση από Αθήνα 13:15 (τοπική ώρα) και άφιξη Άμστερνταμ 15:45 (τοπική ώρα)

Επιστρόφή από Άμστερνταμ 20:55 (τοπική ώρα) και άφιξη Αθήνα 01:10 (τοπική ώρα)

Τιμή ανά άτομο 351

Επιλεγμένη Πτήση Ακολούθως επιλέξτε ξενοδοχείο από το μενού

Αναχώρηση από Αθήνα 06:00 (τοπική ώρα) και άφιξη Άμστερνταμ 08:30 (τοπική ώρα)

Επιστρόφή από Άμστερνταμ 20:55 (τοπική ώρα) και άφιξη Αθήνα 01:10 (τοπική ώρα)

Τιμή ανά άτομο 399

Επιλογή

Επιλογή ξενοδοχείου

Kings Court

Το ξενοδοχείο Kings Court βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία και σε απόσταση 15 λεπτών από το κέντρο του Άμστερνταμ. Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν ιδιωτικό μπάνιο, καλωδιακή τηλεόραση και όλα τα σύγχρονα κομφόρ.

Τιμή ανά άτομο

Επιλεγμένο Ξενοδοχείο Για ολοκλήρωση πατήστε εκδήλωση ενδιαφέροντος από το μενού

New West Inn

Το New West Inn βρίσκεται στο δυτικό τμήμα περίπου 25 λεπτά με τα μέσα από το κέντρο του Άμστερνταμ. Το ξενοδοχείο προσφέρει γυμναστήριο, δωρεάν χώρο στάθμευσης και βεράντα με κήπο. Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν ιδιωτικό μπάνιο, καλωδιακή τηλεόραση και όλα τα σύγχρονα κομφόρ.

Τιμή ανά άτομο

Επιλογή

West Side Inn

Το West Side Inn βρίσκεται στην περιοχή Nieuw West και σε απόσταση 20 λεπτών με τις δημόσιες συγκοινωνίες από το κέντρο. Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν ιδιωτικό μπάνιο, καλωδιακή τηλεόραση και όλα τα σύγχρονα κομφόρ.

Τιμή ανά άτομο

Επιλογή

Γενικά

Συνοπτική Περιγραφή Πακέτου:

Στην τιμή Περιλαμβάνεται:

Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ

Διαμονή

Ταξιδιωτική υποστήριξη του γραφείου μας (πραγματοποίηση check in, χάρτες, ταξιδιωτικούς οδηγούς, δυνατότητα έκδοσης εισιτηρίων για μουσεία, 24 ώρη εξυπηρέτηση)

Οι τιμές αναπροσαρμόζονται ανά 30 ώρες βάσει διαθεσιμότητας

Οι τιμές που αναγράφονται είναι ανά άτομο, με ελάχιστη συμμετοχή 2 ατόμων

Επιβάρυνση μονόκλινου δωματίου συν 40%

Διαθέσιμε ημερομηνίες

Εκδηλώστε ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο πακέτο (μην ξεχάσετε να έχετε επιλέξει την πτήση που σας ενδιαφέρει).Η εταιρεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών

Πώς Κάνω Κράτηση

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος γίνεται είτε ηλεκτρονικά είτε μέσω τηλεφώνου και η διαδικασία είναι εύκολη και διαρκεί ελάχιστα.

Για να πραγματοποιήσετε εκδήλωση ενδιαφέροντος ηλεκτρονικά ακολουθήστε τα εξής βήματα. Αρχικά από το αριστερό μενού πατήστε ΠΤΗΣΕΙΣ και διαλέξτε την πτήση που σας ενδιαφέρει. Ακολούθως διαλέξτε το ΚΡΑΤΗΣΗ ΠΑΚΕΤΟΥ (τελευταία επιλογή από το αριστερό μενού) και πατήστε ΚΡΑΤΗΣΗ. Τέλος διαλέξτε την ημερομηνία έναρξης του πακέτου και συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα. Αμέσως θα σας αποσταλεί email με την επιβεβαίωση της εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το συγκεκριμένο πακέτο. Άμεσα θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας εκπρόσωπός μας για να γίνει η τελική επιβεβαίωση του πακέτου.

Διαμονή

Το New West Inn βρίσκεται στο δυτικό τμήμα του Άμστερνταμ,. Προσφέρει γυμναστήριο, , 24ωρη ρεσεψιόν, δωρεάν χώρο στάθμευσης και βεράντα με κήπο.

Τα δωμάτια του New West Inn περιλαμβάνουν καλωδιακή τηλεόραση, επιφάνεια εργασίας και καθιστικό. Σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου παρέχεται δωρεάν Wi-Fi. Διατίθενται ακόμη δωμάτια κατάλληλα για επισκέπτες με κινητικά προβλήματα, κατόπιν αιτήματος.

Το πάρκο Sloterpark και το αθλητικό πάρκο Ookmeer απέχουν μόλις 15 λεπτά με τα πόδια. Σε απόσταση μόνο 800μ. βρίσκεται η στάση Hoekenes του τραμ που προσφέρει απευθείας πρόσβαση στο κέντρο της πόλης.Άλλα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία:

Ibis budget amsterdam city south
Novotel Amsterdam City Hotel
Kings Court

Τι περιλαμβάνεται

Το Ταξιδιωτικό Πακέτο Περιλαμβάνει:

Αεροπορικά εισιτήρια
Φόροι Αεροδρομίου και Καυσίμων
Μία χειραποσκευή διαστάσεων 55χ40χ20 cm
Διαμονή
Ταξιδιωτική υποστήριξη του γραφείου μας (πραγματοποίηση check in, χάρτες, ταξιδιωτικούς οδηγούς, δυνατότητα έκδοσης εισιτηρίων για μουσεία, 24 ώρη εξυπηρέτηση)

Το Ταξιδιωτικό Πακέτο Δεν Περιλαμβάνει:

Μεταφορά από και προς τα Αεροδρόμια και Ξενοδοχεία
Προσωπικά έξοδα και είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους, Ξεναγήσεις
Επιπλέον αποσκευές. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες
Προαιρετική ταξιδιωτική ασφάλιση αξίας 20€
Οτιδήποτε δεν αναφέρετε στα ανωτέρω

Τρόποι Πληρωμής

Μετά την πραγματοποίηση της εκδήλωσης ενδιαφέροντος και την επικοινωνία ενός εκπροσώπου του πρακτορείου μας μαζί σας, μπορείτε να κάνετε την εξόφληση ή την καταβολή προκαταβολής (ανάλογα το πακέτο) με έναν από του παρακάτω τρόπους

Κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς
Πληρωμή μετρητών με επίσκεψη στα γραφεία του πρακτορείου μας
Online πληρωμή με οποιαδήποτε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα (δεν χρειάζεται να έρθετε στα γραφεία μας, γίνεται ηλεκτρονικά)

Πολιτική Ακύρωσης

Για να επιτύχει το πρακτορείο μας αυτές τις ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, σε περίπτωση μίας νέας κράτησης προβαίνουμε στην προπληρωμή για εσάς του ξενοδοχείου και των αεροπορικών εισιτηρίων. Γι αυτόν τον λόγο δεν γίνεται να ακυρωθεί η κράτησή σας μετά την τηλεφωνική επιβεβαίωση από τον εκπρόσωπό μας. Ιδιαίτερα το ποσό της ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ δεν δύναται να επιστραφεί. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να ακυρωθεί και να επιστραφεί μέρος του ποσού από το ξενοδοχείο που όμως εξαρτάται αποκλειστικά από την πολιτική του εκάστοτε ξενοδοχείου