Λασίθι

Φίλτρα Αναζήτησης

Ταξινόμηση κατά

Λασίθι

Πράματα να κάνετε

Ο Νομός Λασιθίου διαθέτει εξαιρετικές τουριστικές υποδομές, τα δε θέρετρά του όπως για παράδειγμα ο Άγιος Νικόλαος, η Ελούντα, η Σητεία και η Ιεράπετρα έχουν αποκτήσει παγκόσμια φήμη και υποδέχονται κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες από τα όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου.

Η περιοχή ενδείκνυται για φυσιολατρικές διαδρομές, θρησκευτικό τουρισμό, ιστορικές και αρχαιολογικές αναζητήσεις, από τα δε εύφορα εδάφη της παράγονται οι μεγαλύτερες ποσότητες φρούτων και λαχανικών της Κρήτης αλλά και εξαιρετικής ποιότητας λάδι και σταφίδα.

Το Λασίθι διαθέτει επίσης μερικές από τις ομορφότερες παραλίες της Κρήτης, άλλες αμμουδερές, άλλες με ψιλό βότσαλο, άλλες προστατευμένες από τους ανέμους και άλλες κρυμμένες σε μικρούς και άκρως γοητευτικούς κολπίσκους, με τις γνωστότερες από αυτές να βρίσκονται στον Άγιο Νικόλαο, στην Ελούντα, στο Βάι, στο Μακρύγιαλο και στην Ιεράπετρα.

Το νομό Λασιθίου περιβάλλουν επίσης πολλά μικρά νησιά, με τη Σπιναλόγκα να αποτελεί το διασημότερο από αυτά, ενώ εξίσου αξιόλογα είναι οι Άγιοι Πάντες, η Ψείρα και το νησάκι του Αγίου Νικολάου, οι Διονυσάδες, η Ελάσα, οι Γράντες, το Κουφονήσι και η Χρυσή.

Χώρα Ελλάδα

Δυστυχώς δεν υπάρχουν διαθέσιμα ξενοδοχεία σε αυτό τον προορισμό αυτή την στιγμή

Unfortunately there are no self-catering offers at this location at the moment.

Δυστυχώς δεν υπάρχουν τουριστικά πακέτα γι αυτόν τον προορισμό αυτή την στιγμή