Αιδηψός

Φίλτρα Αναζήτησης

Ταξινόμηση κατά

Αιδηψός

Πράματα να κάνετε

Φημισμένη λουτρόπολη, γνωστή από την αρχαιότητα για τις ιαματικές πηγές της, τα Λουτρά Αιδηψού είναι χτισμένα στις ακτές της βορειοδυτικής Εύβοιας. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις υδροθεραπείας, η αξιόλογη τουριστική υποδομή και το όμορφο φυσικό περιβάλλον της ευρύτερης περιοχής προσελκύουν μεγάλο αριθμό παραθεριστών. Στο λιμάνι των Λουτρών Αιδηψού δένουν αλιευτικά και βάρκες. Πυκνά δρομολόγια φεριμπότ συνδέουν τα Λουτρά Αιδηψού με την Αρκίτσα Φθιώτιδας. Βόρεια των Λουτρών βρίσκεται η Αιδηψός, χωριό με παραδοσιακό χρώμα, όμορφη πλατεία, αιωνόβια πλατάνια και γραφικά καφενεία. Η Αιδηψός και τα Λουτρά Αιδηψού έχουν συνολικά 4.011 κατοίκους. Τα Λουτρά Αιδηψού απέχουν 111 χλμ BΔ από τη Χαλκίδα.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ

*KOΛYMΠI: Στη δημοτική πλαζ των Λουτρών Αιδηψού (με ιαματικά νερά). Επίσης, στις ακρογιαλιές της Παραλίας Αγίου Νικολάου και της Ριβιέρας, καθώς και στα Ήλια.

*IAMATIKEΣ ΠHΓEΣ: ΑΙΔΗΨΟΥ. Οξυανθρακικές αλιπηγές (θερμοκρασία νερού: 34-71 βαθμοί Κελσίου), κατάλληλες για ρευματισμούς, αρθριτικές και γυναικολογικές παθήσεις, νευραλγίες, ισχιαλγίες κ.ά. Λειτουργούν υδροθεραπευτήριο του ΕΟΤ, πρότυπο υδροθεραπευτήριο στο ξενοδοχείο “Θέρμαι Σύλλα” (τηλ. 60100) και πολυάριθμα ιδιωτικά υδροθεραπευτήρια.

Χώρα Ελλάδα

Δυστυχώς δεν υπάρχουν διαθέσιμα ξενοδοχεία σε αυτό τον προορισμό αυτή την στιγμή

Unfortunately there are no self-catering offers at this location at the moment.

Δυστυχώς δεν υπάρχουν τουριστικά πακέτα γι αυτόν τον προορισμό αυτή την στιγμή