Γενικά

Το Παρίσι, γνωστό και ως η πόλη του Φωτός, αποτελεί τη πρωτεύουσα της Γαλλίας και μία από τις σημαντικότερες πόλεις της Ευρώπης, καθώς εκεί βρίσκονται οι έδρες πολλών ευρωπαϊκών και διεθνών οργανισμών. Το Παρίσι προσελκύει κάθε χρόνο εκατομμύρια τουρίστες [1] από όλον τον κόσμο που έρχονται να θαυμάσουν την αρχιτεκτονική της πόλης, τα μνημεία της αλλά και τα πλούσια σε εκθέματα μουσεία του.

Το σήμα κατατεθέν του Παρισιού, και της Γαλλίας γενικότερα, είναι ο επιβλητικός Πύργος του Άιφελ, ο οποίος ως το 1930 αποτελούσε  την  ψηλότερη κατασκευή του κόσμου. Αξιοθαύμαστο και εντυπωσιακό είναι επίσης το Μουσείο του Λούβρου, με έργα τέχνης, γλυπτά και αγάλματα από όλο τον κόσμο. Τέλος, δε πρέπει να παραλείψετε μία επίσκεψη στη Γοτθικής κατασκευής Παναγία των Παρισίων, διάσημη από το έργο του Βίκτωρ Ουγκό αλλά και να περπατήσετε κάτω από την Αψίδα του Θριάμβου, η οποία ορθώθηκε από τον Ναπολέοντα.

Συνοπτική Περιγραφή Πακέτου:

Στην τιμή Περιλαμβάνεται:

Αεροπορικά εισιτήρια για Αθήνα – Παρίσι – Αθήνα

Διαμονή (κατόπιν διαθεσιμότητας το πρωινό)

Ταξιδιωτική υποστήριξη του γραφείου μας με χάρτες και ταξιδιωτικούς οδηγούς

Οι τιμές αναπροσαρμόζονται ανά 30 ώρες βάσει διαθεσιμότητας

Διαθέσιμε ημερομηνίες

Εκδηλώστε ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο πακέτο. Η εταιρεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διαμονή

Το ξενοδοχείο Mattle απέχει 15 λεπτά με τα πόδια από την Όπερα του Παρισιού Garnier και το κατάστημα Galeries Lafayette. Διαθέτει κλιματιζόμενα δωμάτια που εξυπηρετούνται από ανελκυστήρα και διαθέτουν τηλεόραση και πρόσβαση στο internet.

Το ξενοδοχείο Mattle βρίσκεται απέναντι από το Folies-Bergère. Απέχει 2 λεπτά με τα πόδια από την στάση του μετρό Grands Boulevards, που προσφέρει πρόσβαση στα Ηλύσια Πεδία και τον Πύργο του ΆιφελΆλλα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία:

Belambra City Hotel
Jack's Hotel
Lecourbe Hotel
Des Écrivains Hotel

Τι περιλαμβάνεται

Το Ταξιδιωτικό Πακέτο Περιλαμβάνει:

Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Παρίσι - Αθήνα
Φόροι Αεροδρομίου και Καυσίμων
Μία χειραποσκευή διαστάσεων 50χ40χ20 cm και άλλη μία διαστασεων 30x20x20 cm
Διαμονή (κατόπιν διαθεσιμότητας το πρωινό)
Υποστήριξη και οργάνωση του ταξιδιού σας από το γραφείο μας

Το Ταξιδιωτικό Πακέτο Δεν Περιλαμβάνει:

Δημοτικός φόρος 1,65€ ανά διανυκτέρευση ανά άτομο
Μεταφορά από και προς τα Αεροδρόμια και Ξενοδοχεία
Προσωπικά έξοδα και είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους, Ξεναγήσεις
Επιπλέον αποσκευές. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες
Προαιρετική ταξιδιωτική ασφάλιση αξίας 20€
Οτιδήποτε δεν αναφέρετε στα ανωτέρω

Πώς Κάνω Κράτηση

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος γίνεται είτε ηλεκτρονικά είτε μέσω τηλεφώνου και η διαδικασία είναι εύκολη και διαρκεί ελάχιστα.

Για να κάνετε εκδήλωση ενδιαφέροντος ηλεκτρονικά διαλέξτε την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει, πατήστε ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ και συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα. Αμέσως θα σας αποσταλεί email με την επιβεβαίωση της εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το συγκεκριμένο πακέτο. Άμεσα θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας εκπρόσωπός μας για να γίνει η τελική επιβεβαίωση του πακέτου.

Τρόποι Πληρωμής

Μετά την πραγματοποίηση της εκδήλωσης ενδιαφέροντος και την επικοινωνία ενός εκπροσώπου του πρακτορείου μας μαζί σας, μπορείτε να κάνετε την εξόφληση ή την καταβολή προκαταβολής (ανάλογα το πακέτο) με έναν από του παρακάτω τρόπους

Κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς
Πληρωμή μετρητών με επίσκεψη στα γραφεία του πρακτορείου μας
Online πληρωμή με οποιαδήποτε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα (δεν χρειάζεται να έρθετε στα γραφεία μας, γίνεται ηλεκτρονικά)

Πολιτική Ακύρωσης

Για να επιτύχει το πρακτορείο μας αυτές τις ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, σε περίπτωση μίας νέας κράτησης προβαίνουμε στην προπληρωμή για εσάς του ξενοδοχείου και των αεροπορικών εισιτηρίων. Γι αυτόν τον λόγο δεν γίνεται να ακυρωθεί η κράτησή σας μετά την τηλεφωνική επιβεβαίωση από τον εκπρόσωπό μας. Ιδιαίτερα το ποσό της ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ δεν δύναται να επιστραφεί. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να ακυρωθεί και να επιστραφεί μέρος του ποσού από το ξενοδοχείο που όμως εξαρτάται αποκλειστικά από την πολιτική του εκάστοτε ξενοδοχείου